Eladó lakás Budapest II. ker, 150.000.000 Ft, 153 négyzetméter
150 mFt
Budapest II. ker,
eladó lakás
Méret:
153 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
m92831
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest II. ker
Cím:
Felhéviz
Alapterület:
153 négyzetméter
Ár:
150.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8771303
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Nagyszerű belsőépítészeti stílusérzékkel felújított lakás, mely kiemelkedő példája annak, hogy hogyan lehet az 1900-as évek eklektikus stílusát egybeolvasztani a mai kor legkifinomultabb ízlésvilágával és modernitásával.
A történelmi budai rész egyik 1900-ban épült házában, mely három lakást foglal magába, az emeleti, teljes szintet elfoglaló egy szinten 153 nm-es lakása újult meg az elmúlt 5 évben.
A lakás felújításával együtt a teljes épület kívül-belül felújításra került, maximálisan szem előtt tartva az eredeti építészeti szépséget és a műemlékvédelmi előírásokat.
A lakás két fő struktúrája közül - a nappali és egyik hálószoba - dominánsan csendes utcai nézetű, azonban van egy teljes egysége, mely elválaszthatatlan és szoros kapcsolatban áll a kizárólagos használatú, szorosan a lakáshoz kapcsolódó, intim belső 15 nm-es terasszal és kerttel.
Az ingatlan impozáns belső tere, design-konyhával egy légterű, légies nappalija, tökéletes elrendezése - szeparált hálószobák -, a gyönyörű minimalista fürdőszoba igazi, hozzáértő belsőépítészeti munkára vall.
A lakás minden szegletébe egyedileg tervezett beépített bútorok a vételár részét képezik.
A két saját tulajdonú tároló, két garázs, a szeparált kert a lakással együtt a mai kor teljes komfortérzetéhez hozzájárul.
Érdeklődés
Tóth Péter
Az értékesítő:
Tóth Péter
OTP Ingatlanpont Budai Régió 5
+36-30-637-14-96
 
 
 
 
 
 
Küldés