Eladó lakás Budapest XI. ker, 48.500.000 Ft, 76 négyzetméter
48.5 mFt
Budapest XI. ker,
eladó lakás
Méret:
76 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
m94308
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XI. ker
Cím:
Alléé
Alapterület:
76 négyzetméter
Ár:
48.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8768406
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
EZT imádni fogja !!!!! Nagyon nehéz képben, szóban visszaadni ezt a hangulatot, meg kell nézni... és innen soha nem akar elkötözni. (A felnőtt gyerekek önálló életkezdése miatt költözik a család.)
XI. kerület, 76 nm, 2+1, 1. emelet, erkély, összkomfort, kert, kertre néző zárterkély, fasor... 12 lakásos '40-es években, csendes utcában épült társasházban.
Igazi polgári miliő kertvárosi feelinggel, és nem kell hegyet mászni, órákig araszolni a dugóban... GYALOG! 3 perc az Alléé, az M4, a 4-es villamos, Buda egyik legnépszerűbb, legjobb tömegközlekedésű csomópontja. Napfényes, tágas terek, ideális 3m-es belmagasság, kedve szerint remekül variálható alaprajz, elegáns, kertes társasházas csendes utca, utcára is, kertre is néző nagy, klimatizált szobák, új korszerű kombi cirkófűtés és szépen beépített műanyag nyílászárók, beépített, gépesített konyha. Átlagos, beköltözhető állapotú, de praktikus és egyszerűen végrehajtható átalakítási lehetőségekkel kecsegtet. Tehermentes, gyakorlatilag azonnal birtokba vehető. A lakáshoz tartozik egy földszinti, a lépcsőházból nyíló kis tároló. A lépcsőházban ülő lift nyújt segítséget a mozgásukban korlátozott lakóknak. A ház lakóit szolgálja a pihenésre, gyerekjátékra kiváló, napos-árnyas, csendes, szeparált szép kert.
Alacsony rezsi, a közös költség 10 eFt, az összes közmű egyedi mérős.
Erre a lakásra bátran állíthatom, hogy ritka lehetőség!
Érdeklődés
Tóth Péter
Az értékesítő:
Tóth Péter
OTP Ingatlanpont Budai Régió 5
+36-30-637-14-96
 
 
 
 
 
 
Küldés